Mobiilipelit

Aalto Media Lab toteuttaa Tämä elämä -hankkeen osana julkaistavan mobiilipelin, jonka suunnittelussa ovat Media Labin lisäksi mukana hankkeen muut toteuttajat Metropolia Ammattikorkeakoulu (musiikki ja sosiaalinen hyvinvointi), Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta ja Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri.

Vahvuuspeli

Vahvuuspelissä pelaaja kulkee kolmen kentän läpi ja vastaa hänelle esitettyihin arkisista tilanteista nouseviin kysymyksiin. Pelin tuloksena on vastausten pohjalta tehty arvio pelaajan vahvuuksista. Tulokset voi halutessaan jakaa kuvana muihin sovelluksiin.

Ryhmäpeli

Ryhmäpelissä pelaajat laativat kysymykset yhdessä valitun teeman pohjalta. Kysymyksille voidaan antaa 2–4 vastausvaihtoehtoa pisteineen. Muiden pelaajien laatimat kysymykset haetaan omaan peliin skannaamalla QR-koodit laitteen kameralla. Myös pelihahmot siirtyvät kysymysten mukana.

Musastudio

Musastudiossa peliin voi tehdä oman pelimusiikin. Musiikin voi äänittää laitteen sisäisellä mikrofonilla tai tuomalla tai jakamalla äänitiedoston sovellukselle (mp3- ja wav-formaatit).

Lataa mobiilipeli puhelimellesi tai tabletillesi joko App Storesta tai Google Play Storesta.